x

Deel Je Inspiratie

[contact-form-7 id=”139″ title=”Zonder titel.”]

Vacature: Ontwikkelaar educatieve programma’s

Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling van educatieve programma’s en activiteiten. Je zorgt ervoor dat deze aansluiten op de educatieve visie en dat ze geschikt zijn voor onze doelgroepen: leerlingen en families. Hiervoor doe je onderzoek naar relevante en wetenschappelijk correcte informatie, vaak in samenwerking met onze wetenschappers en bedenk je overdrachtsvormen die niet alleen verantwoord zijn, maar vooral ook verwonderend, onderzoekend en interactief. Je werkt hierbij samen met de andere inhoudsontwikkelaars en educatieve medewerkers binnen de afdeling, en ook met medewerkers van andere afdelingen.

Profiel
Je hebt HBO+ werk- en denkniveau, bij voorkeur met een opleiding biologie of geologie, en je hebt affiniteit met wetenschap. Je hebt aantoonbare ervaring met leerlingen uit het primair of voortgezet onderwijs. Daarnaast heb je ook relevante ervaring met het ontwikkelen van educatieve programma’s of andere onderwijsactiviteiten. Je bent goed op de hoogte van onderwijsontwikkelingen, waaronder innovatieve overdrachtsvormen, en hebt hier een visie op. Je kunt je uitstekend uitdrukken, zowel mondeling als schriftelijk. Je vindt leren leuk en belangrijk, of dat nu op school, in het museum of thuis plaatsvindt, en weet dat vol enthousiasme uit te dragen

Lees de complete vacature

Bekijk meer creatieve vacatures op EYEspired Jobs of schrijf je in voor onze gratis EYEspired Jobs Nieuwsbrief.

fonQ.nl

Wekelijkse nieuwsbrief

Laat nu je email adres achter

 

Ja, ik schrijf mij in voor de EYEspired Jobs Niewsbrief. Want ik wil graag reageren op de laatste vacatures! PS. KLIK na inschrijving op de Verificatie Link in je Mailbox.

Sluit deze popup