x

Deel Je Inspiratie

[contact-form-7 id=”139″ title=”Zonder titel.”]

Vacature: Ontwerper in Eindhoven

Door de sterk veranderende wijze waarop mensen met elkaar communiceren neemt het belang van een goede ontmoetingsplaats toe . Die ontmoetingsplaats moet inspireren en mensen in staat stellen hun doelen te bereiken. Wij maken het verschil bij het realiseren van een inspirerende omgeving.

Gielissen Interiors | Exhibitions | Events is in 80 jaar uitgegroeid tot marktleider in Nederland en behoort tot de top van Europa. Wij ontwikkelen en realiseren effectieve oplossingen voor nationale en internationale opdrachtgevers. Jaarlijks zorgen 300 medewerkers wereldwijd voor 1.500 projecten. Vanuit onze vestigingen in Amsterdam, Eindhoven en Helmond. Maar ook vanuit Duitsland, België, Verenigde Arabische Emiraten en de Verenigde Staten.

Voor ons team Concept & Design zoeken wij een: Ontwerper

Teamspeler & Persoonlijkheid
Bij Gielissen werken we als een familie, waar iedereen in een project bijdraagt aan succes en resultaat. Na een gezamenlijke briefing of co-creatie sessie komt uit jouw brein een perfect passend concept voor een merkbeleving, beurs of event. Mensen zien je als perfectionist, enthousiast, eigenzinnig, actief en positief.

Conceptueel & Communicatief
Je droomt in heldere grote lijnen en werkt door tot het kleinste onderdeel klopt. Je vertaalt commerciele merk-, communicatie- en marketingvraagstukken in wonderlijk sterke stands en events. Live presenteer je vol passie en plezier jouw ontwerp dat alle zintuigen prikkelt. Daarnaast ben je grafisch vakfanaat met hart voor gelikte communicatie.

Projectmatig & Pragmatisch
Je pakt de zaken projectmatig aan en steekt graag je handen uit de mouwen. Goed ontwerp heeft een plan, zowel voor grote als kleine ontwerpen. Daarbij denk je vanzelfsprekend aan tijd, kosten, efficientie, effectiviteit en maakbaarheid. Die lekkere snelle schetshand mag je natuurlijk houden. Eigenlijk klopt bij jou gewoon alles.

Wat breng je mee?
– Minimaal een creatieve HBO opleiding
– Een paar jaar ervaring met andere toppers
– Multidisciplinaire creativiteit
– Interesse in kunst, design, marketing, live communication, innovatie en meer
– Vloeiend Nederlands en Engels en graag wat beetje Duits of Frans
– 3D Studio Max, Adobe en Office
– Daag ons uit!

Wat bieden wij?
Je werkt fulltime in Eindhoven en af en toe in Amsterdam. Jij ontwikkelt je intern en extern binnen de Gielissenfamilie en groeit zo door in jouw droombaan. Je salaris is prima en we hebben arbeidsvoorwaarden die passen bij een gezonde en ambitieuze marktleider.

Informatie & Sollicitatie
Je hebt het al gezien: deze tekst gaat over jou. Dus bel of mail je HR adviseur Carlijn Smetsers 040-2353637 vacatures@gielissen.nl of solliciteert meteen met een brief, cv en verrassend portfolio.

300x250 Kids

Wekelijkse nieuwsbrief

Laat nu je email adres achter