x

Deel Je Inspiratie

[contact-form-7 id=”139″ title=”Zonder titel.”]

Wekelijkse nieuwsbrief

Laat nu je email adres achter

 

Vacature: Multimedia Designer in Utrecht bij Fonq

Fonq.nl is op zoek naar een getalenteerde multimedia designer in Utrecht die digitaal denkt en E-commerce snapt. In deze functie draag je zorg voor de creatie van concepten en designs gericht op onze marketingcampagnes. Het is je taak om klanten cross-mediaal te inspireren en converteren. Naast creatieve campagnes in o.a. e-mailmarketing en social media ondersteun je de designafdeling en ben je uitstekend in staat om commerciële briefings te vertalen naar frisse en aantrekkelijke communicatie.

Je bent een digitale allrounder. Je kan concepten uitdenken, beeld bewerken/fotograferen en eigen copy schrijven. Tevens ben je expert op jouw vakgebied, bijzonder vaardig in Adobe CS en voel je je thuis in digitale (social) media. Je zoekt graag creatieve grenzen op, zonder hierbij de usabilitynormen, huisstijl of de randvoorwaarden van verschillende media uit het oog te verliezen. Je wordt afgerekend op de representativiteit en effectiviteit van je ontwerpen. Dit alles doe je met 2 andere designers in een marketingteam van gedreven en enthousiaste collega’s die net als jij passie hebben voor design, mooie producten, (content) marketing, digitale media, e-commerce en alles wat daar mee te maken heeft.

Je hebt tijdens studie en/of werk ruime ervaring opgedaan op het gebied van webdesign en begrippen als flat design, user experience, interaction design, call to action, persuasion marketing en conversie zijn je dan ook niet vreemd.

Functie-eisen
0-3 jaar werkervaring
Minimaal Hbo-niveau
Je hebt uitgebreide en aantoonbare kennis van Photoshop, Illustrator en Indesign.
Goede kennis van HTML, wordpress en Google Analytics is een pré.
Je bent creatief en kan concepten allround uitwerken.
Je bent visueel sterk en hebt gevoel voor styling, fotografie en video.
Je kan excelleren in een klant gedreven organisatie waarin je staat voor je ideeën, maar waar het eindresultaat telt.

Wat bieden we:
Een competitief salaris gebaseerd op een 40-urige werkweek en afhankelijk van werk- en opleidingsniveau.
Een omgeving waar content marketing een speerpunt is.
Een informele en prettige werksfeer in een jong team
Vrijheid om jezelf te ontwikkelen en te pionieren in een van de meest succesvolle E-commerceondernemingen van Nederland.
Korting op het gehele assortiment

Over Fonq.nl
Fonq.nl hét eigentijds webwarenhuis compleet in wonen, koken, design, tuin, cadeaus en wellness! Naast het webwarenhuis zijn er online speciaalzaken met de beste en bekendste merken. We zijn een jong en snelgroeiend e-commercebedrijf in Utrecht. Er zijn circa 100 mensen in dienst die allen hard werken om onze 125 webwinkels tot een succes te maken. Door middel van diverse vormen van (online) marketing zorgt fonq.nl voor zowel het succes van eigen webwinkels alsook voor enkele externe partijen. Het gehele ordertraject wordt in-house gedaan: marketing, logistiek, voorraad, inkoop, klantenservice en fulfillment. Op de werkvloer heerst een informele no-nonsense sfeer waar initiatief wordt gewaardeerd en gestimuleerd.

Deze vacature is vervuld, schrijf je in voor de EYESpired Jobs Nieuwsbrief en je ontvangt de nieuwste vacatures in je digitale postvakje.

Bekijk andere creatieve vacatures op EYEspired Jobs.

Wekelijkse nieuwsbrief

Laat nu je email adres achter

Top Stories

 

Ja, ik schrijf mij in voor de EYEspired Jobs Niewsbrief. Want ik wil graag reageren op de laatste vacatures! PS. KLIK na inschrijving op de Verificatie Link in je Mailbox.

Sluit deze popup