x

Deel Je Inspiratie

[contact-form-7 id=”139″ title=”Zonder titel.”]

Wekelijkse nieuwsbrief

Laat nu je email adres achter

 

Vacature: Junior Vormgever in Haarlem en Alphen aan den Rijn

Een specialist in online en offline reclame is op zoek naar een fulltime junior vormgever die 2 dagen in de week gaat werken op het hoofdkantoor in Haarlem en 3 dagen in de studio in Alphen aan den Rijn. Je gaat werken voor zowel kleine als grote klanten.

Functie-eisen
Je hebt tenminste het Grafisch Lyceum afgerond (studierichting grafische vormgeving) en je hebt al wat ervaring opgedaan. Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit. Je bent een teamspeler, werkt zelfstandig en secuur en je laat je coachen door de senior-vormgevers in de studio. InDesign, Photoshop en Illustrator hebben voor jou geen geheimen.

Onze studio in Alphen aan den Rijn is gevestigd in het hoofdkantoor van een van onze grote retailklanten. Hier werk je nauw met de klant samen. Wij zijn dan ook op zoek naar een representatieve en klantvriendelijke collega.

Deze vacature is vervuld, schrijf je in voor de EYESpired Jobs Nieuwsbrief en je ontvangt de nieuwste vacatures in je digitale postvakje.

Bekijk ook de vacature grafisch multimedia designer of de andere creatieve vacatures op EYEspired Jobs.

Wekelijkse nieuwsbrief

Laat nu je email adres achter

 

Ja, ik schrijf mij in voor de EYEspired Jobs Niewsbrief. Want ik wil graag reageren op de laatste vacatures! PS. KLIK na inschrijving op de Verificatie Link in je Mailbox.

Sluit deze popup