x

Deel Je Inspiratie

[contact-form-7 id=”139″ title=”Zonder titel.”]
Wekelijkse nieuwsbrief

Laat nu je email adres achter

 

Vacature: Interieur Architect in Amsterdam

Binnen dit mooie en creatieve vak krijg je te maken met veel aspecten. Je werkzaamheden zijn het ontwerpen van interieuren en uitwerken van de benodigde werktekeningen voor productontwerpen, interieurontwerpen en meubelontwerpen. Daarbij is het belangrijk dat je ook goed bent in het uitwerken van details. Daarnaast verleen je assistentie aan collega’s bij het ontwerp proces.

Functie-eisen
Je hebt een afgeronde opleiding op HBO of universitair niveau, kunstacademie of academie van bouwkunst. Je hebt ervaring met productontwerpen, interieurontwerpen en meubelontwerpen. Verder kan je overweg met Vectorworks en Photoshop / InDesign. Heb je een afgeronde hout- en meubileringscollege niveau 4 en daarna een vervolg opleiding gedaan op het gebied van interieur ontwerp dan willen wij verzoeken om ook te reageren.

Deze vacature is vervuld, schrijf je in voor de EYESpired Jobs Nieuwsbrief en je ontvangt de nieuwste vacatures in je digitale postvakje.

Bekijk andere creatieve vacatures op EYEspired Jobs.

lifestyle

Wekelijkse nieuwsbrief

Laat nu je email adres achter

 

Ja, ik schrijf mij in voor de EYEspired Jobs Niewsbrief. Want ik wil graag reageren op de laatste vacatures! PS. KLIK na inschrijving op de Verificatie Link in je Mailbox.

Sluit deze popup