x

Deel Je Inspiratie

[contact-form-7 id=”139″ title=”Zonder titel.”]

Made.com 300 x 250

Wekelijkse nieuwsbrief

Laat nu je email adres achter

 

Vacature: Grafisch/ Multimedia Vormgever in Ridderkerk

logoDe missie van BIS is om te zorgen voor een optimaal ingerichte werkomgeving waarin gebruikers zich comfortabel voelen en waarin zij efficiënt en eenvoudig op een visuele en interactieve manier informatie overdragen, kennis delen, ideeën ontwikkelen en (samen)werken. Dit doen wij met een mix van competenties op het gebied van smart buildings, IT & development, audiovisuele oplossingen, collaboration & videoconference, narrowcasting (digital signage) en interieurinrichting; gecombineerd met doordachte services. Daarnaast heeft BIS een naam hoog te houden in event rental en creatieve diensten. Onze dienstverlening richt zich op de zakelijke en institutioneleeindgebruiker voor wie wij duizenden presentatie-, informatie- en communicatieruimtes per jaar realiseren en onderhouden. Bij BIS werken zo’n 220 mensen in strategisch gespreide vestigingen in Nederland en België.

Om de potentie van onze Creative afdeling optimaal te benutten en onze centrale marketingafdeling te ondersteunen, willen wij voor onze vestiging in Ridderkerk (hoofdkantoor) graag kennis maken met een gedreven en enthousiaste:

Grafisch/ Multimedia Vormgever (fulltime)
Virtual Reality, Animaties, Ontwerp, Vormgeving, Communicatie

De uitdaging
Na een inwerkperiode waarin wij je wegwijs maken in de BIS organisatie, onze filosofie en werkwijze, ga je binnen ons team specialisten aan de slag als creatieve vormgever. Je voert afwisselende werkzaamheden uit, die stuk voor stuk een beroep doen op je creativiteit en veelzijdigheid. Enerzijds doe je dat voor opdrachtgevers, anderzijds voor BIS zelf. Je ontwerpt ruimtes in virtual reality, houd je bezig met ontwerp en productie van animaties en je ontwerpt templates en content voor digital signage oplossingen. Daarnaast verzorg je offline uitingen, zoals brochures, leaflets en whitepapers. Tot slot fotografeer je de door onze collega’s gerealiseerde ruimtes. Kortom: jij bent een van de creatieve krachten achter het professionele gezicht van BIS en dat van onze opdrachtgevers.

De voorwaarden
Als onze juiste kandidaat heb je het Grafisch Lyceum (mbo) of de hbo-opleiding Multimedia Design succesvol afgerond en heb je veel gevoel voor zakelijke vormgeving. Je beheerst de grafische software in Adobe Creative Suite (InDesign, Photoshop, Illustrator) en je bent thuis in de wereld van virtual reality (Unity), video en animaties (Premiere, After Effects). Bij voorkeur heb je enige ervaring met interieurontwerp (Sketchup). Je bent communicatief sterk, gaat goed met mensen om en vindt het leuk om je in te leven in de wensen van je opdrachtgevers. Om goed in het team te functioneren, ben je initiatiefrijk, flexibel en collegiaal. Wij vinden het belangrijk dat je graag je handen uit de mouwen steekt en bereid bent werkzaamheden van collega’s over te nemen. Je bent in bezit van een geldig rijbewijs (of bereid dit te halen) en woont in de omgeving van Ridderkerk.

De beloning
Wij bieden je een uiterst creatieve, veelzijdige en uitdagende baan binnen een dynamische en informele organisatie met korte communicatielijnen, waarin je volop de ruimte en gelegenheid krijgt om jezelf te ontwikkelen en aan je carrière te werken. Je gaat werken in een inspirerende marketing & productionsomgeving vol uitdagingen en je maakt deel uit van een jong en enthousiast team met een hoge mate van collegialiteit. Vanzelfsprekend bieden wij je een competitief salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Ook starters die veel in hun mars hebben, worden uitgenodigd te solliciteren.

Ben jij toe aan de volgende stap in je carrière?
Richt je reactie aan Martine Romeijn! Mail je brief met cv en portfolio naar: sollicitaties@bis.nl.

Voor meer informatie bel je met Sven Hoek, Creative Director: 0180 – 486777. Of ga naar www.bis.nl.

300x250 Kids

Wekelijkse nieuwsbrief

Laat nu je email adres achter