x

Deel Je Inspiratie

[contact-form-7 id=”139″ title=”Zonder titel.”]

lifestyle

Wekelijkse nieuwsbrief

Laat nu je email adres achter

 

Vacature Grafisch/Multimedia Designer in Barendrecht

Na een inwerkperiode waarin wij je wegwijs maken binnen BIS|Econocom ga je binnen ons team specialisten aan de slag als Grafisch/Multimedia Designer. Je voert afwisselende werkzaamheden uit, die stuk voor stuk een beroep doen op je creativiteit en veelzijdigheid. Enerzijds doe je dat voor opdrachtgevers, anderzijds voor BIS|Econocom zelf.

Je houdt je bezig met ontwerp en productie van video’s en (3D) animaties, maakt ruimtes toegankelijk via Virtual Reality en je ontwerpt templates en content voor narrowcasting oplossingen. Daarnaast fotografeer je referenties en verzorg je digitale en offline uitingen, zoals brochures, leaflets en wijzigingen op de website.

Kortom: jij bent een van de creatieve krachten achter het professionele gezicht van BIS|Econocom en dat van onze opdrachtgevers.

Onze nieuwe collega
Je hebt het Grafisch Lyceum (mbo) of de opleiding Multimedia Design (hbo) succesvol afgerond. Ook starters die veel in hun mars hebben, worden uitgenodigd te solliciteren.

Je hebt veel gevoel voor zakelijke vormgeving en beheerst de grafische software in Adobe Creative Suite (Photoshop, Illustrator, InDesign). Je bent thuis in de wereld van video en (3D) animatie (Premiere, After Effects, Cinema 4D) en professioneel omgaan met een camera is echt jouw ding; zowel fotografie als video-opname. Heb je ervaring met interieurontwerp (Sketchup) en virtual reality (Unity)? Dan is dat een pre.

Je bent communicatief sterk, gaat goed met mensen om en vindt het leuk om je in te leven in de wensen van je opdrachtgevers. Om goed in het team te functioneren, ben je initiatiefrijk, flexibel en collegiaal. Jij steekt je handen uit de mouwen en gaat graag de samenwerking aan.

Je bent in bezit van een geldig rijbewijs en woont bij voorkeur in de omgeving van Barendrecht (Rotterdam).

De beloning
Wij bieden je een uiterst creatieve, veelzijdige, uitdagende baan binnen een dynamische en informele organisatie met korte communicatielijnen, waarin je volop de ruimte en gelegenheid krijgt om jezelf te ontwikkelen en aan je carrière te werken.

Je gaat werken in een inspirerende marketing- en creatieve omgeving vol uitdagingen en maakt deel uit van een jong en enthousiast team met een hoge mate van collegialiteit. Vanzelfsprekend bieden wij je een competitief salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

BIS-Econocom Logo transparante achtergrond

Over BIS|Econocom
BIS zorgt voor een optimaal ingerichte werkomgeving waarin gebruikers zich comfortabel voelen en waarin zij efficiënt en eenvoudig op een visuele en interactieve manier informatie overdragen, kennis delen, ideeën ontwikkelen en (samen) werken. Sinds mei 2017 is BIS onderdeel van Econocom, een internationaal opererende organisatie, die met 10.000 medewerkers actief is in 19 landen en een omzet realiseert van EUR 2,5 miljard. Econocom ontwerpt, financiert en begeleidt de digitale transformatie van organisaties en helpt hen hun doelen te realiseren met behulp van de strategische inzet van digitale technologie. Bij BIS en Econocom NL werken zo’n 300 mensen.

Solliciteren
Enthousiast geworden? Wij zien jouw cv, beknopte motivatie en creatief portfolio graag tegemoet. Deze bestanden mag je uploaden samen met jouw cv via het online sollicitatieformulier.

Wil jij meer weten over de functie? Dan kun jij je vragen stellen aan Sven Hoek, Creative Director. Heb jij vragen over de sollicitatieprocedure? Dan kun jij je vragen stellen aan Chandni Angna, HR-Officer. Beide zijn te bereiken op 0180 – 486 777. Of kijk op bis.nl/nl/corporate/overbis.

lifestyle

Wekelijkse nieuwsbrief

Laat nu je email adres achter