x

Deel Je Inspiratie

[contact-form-7 id=”139″ title=”Zonder titel.”]

Wekelijkse nieuwsbrief

Laat nu je email adres achter

 

Vacature: Designer in Amsterdam

Als designer ga je onderdeel uitmaken van ons 10-koppige product & design team. Een gezellige mix van designers, graphic designers en product developers. Dit team houdt zich bezig met de ontwikkeling van twee collecties per jaar (zomer en winter), van ontwerp tot productie en alles ertussenin.

Je gaat je met name bezig houden met de ondersteuning van het design met het uitwerken van design sheets en het assisteren bij het ontwerpen van de nieuwe collectie.

Wij zoeken momenteel een tijdelijke kracht voor 5 maanden met uitzicht op verlenging. Bij voorkeur fulltime, parttime (32 uur) is bespreekbaar. Je bent ZZP’er of op zoek naar een tijdelijke functie

Wat we vragen
Je bent creatief, gedreven, hebt oog voor detail en werkt secuur;
Je hebt een uitstekende beheersing van het Adobe pakket, met name illustrator en photoshop;
Ervaring in de modebranche is een pré.

Wat we bieden
Een tijdelijke functie bij een mooi merk, voor een periode van (het liefst) 5 maanden.

Barts is een creatief bedrijf in Amsterdam, gespecialiseerd in mode accessoires. Met onze enthousiaste en ambitieuze mensen toveren we iedere dag een glimlach tevoorschijn bij onze klanten en business partners. Ons hart gaat sneller kloppen van mooie designs en onconventionele creaties. Met deze filosofie zijn we snel gegroeid en inmiddels wordt Barts door heel Europa gedragen en verkocht.Ter versterking van ons design team zijn we op zoek naar een tijdelijke designer.

Wil jij reageren op deze vacature? Stuur dan je motivatiebrief en CV voorzien van een recente foto naar anouk.vanderburg@barts.eu

Wekelijkse nieuwsbrief

Laat nu je email adres achter

Top Stories