x

Deel Je Inspiratie

[contact-form-7 id=”139″ title=”Zonder titel.”]

Wekelijkse nieuwsbrief

Laat nu je email adres achter

 

Vacature: Designer bij La Place

Als Designer bij La Place ben jij op het bouwbureau een onmisbare schakel. Het bouwbureau is dé plek waar (her)inrichtingen, verbouwingen, maar ook overnames van panden voor onze horeca- en retaillocaties worden gepland, gecoördineerd en uiteindelijk gerealiseerd. Je bent nauw betrokken bij het opstarten van nieuwe La Place Restaurants. Als één van de eerste bezichtig jij de nieuwe potentiële panden.

Jij bent het creatieve brein achter de inrichting van alle La Place restaurants van de indeling tot aan het meubilair en de verlichting. Niet alleen de inrichting van onze nieuw panden behoort tot jouw werkzaamheden. La Place blijft zich ontwikkelen en gaat alleen voor het allerbeste resultaat, ook onze huidige restaurants weet jij om te toveren. Het team bestaat uit 8 personen.

Een greep uit de werkzaamheden:
Je zorgt voor een juiste communicatie tussen interne en externe stakeholders waaronder projectontwikkelaars, gemeenten en architectenbureaus.
Aan de hand van concept ideeën zorg je ervoor dat er een tekenontwerp wordt gemaakt.
Je draagt zorg voor een juiste communicatie naar onze Technical Designer en Specialist Building & Maintenance voor een verdere uitwerking van het concept en het daadwerkelijk realiseren van het project.

Functie-eisen:
Je bent in het bezit van een afgeronde HBO opleiding.
Je hebt minimaal 2 tot maximaal 6 jaar ervaring in een vergelijkbare functie.
Je bezit kennis en ervaring met het tekenen en beheer in AutoCAD, waarbij 3D wenselijk is.
Je bent creatief, commercieel en hebt oog voor detail.
Je beschikt over uitstekende communicatieve en schriftelijke eigenschappen.
Je hebt ruime ervaring met het maken van presentaties.
Je hebt gevoel voor design en bent op de hoogte van de laatste trends.

Lees de complete vacature of schrijf je in voor de EYESpired Jobs Nieuwsbrief en je ontvangt de nieuwste vacatures in je digitale postvakje.

Bekijk andere creatieve vacatures op EYEspired Jobs.

Wekelijkse nieuwsbrief

Laat nu je email adres achter

 

Ja, ik schrijf mij in voor de EYEspired Jobs Niewsbrief. Want ik wil graag reageren op de laatste vacatures! PS. KLIK na inschrijving op de Verificatie Link in je Mailbox.

Sluit deze popup