x

Deel Je Inspiratie

[contact-form-7 id=”139″ title=”Zonder titel.”]

Vacature: Stage Graphic Design in Amsterdam

Ben jij als graphic designer creatief, maar ook commercieel ingesteld? Dan willen wij jou als stagiair in Amsterdam hebben als aanvulling voor ons team! Wij zoeken per februari een stagiair. Jij gaat je bezighouden met alle grafische aspecten van al onze lopende en toekomstige projecten.

Je gaat nauw samenwerken met ons marketingteam en onze contentmanager. Als Grafisch vormgever ben je verantwoordelijk voor alle designaspecten van al onze projecten. Je werkzaamheden bestaan uit kleine zaken zoals logos, tot gehele websites onder handen nemen.

Functie-eisen:
· Per feb. Beschikbaar
· Woonachtig in/rondom Amsterdam
· HBO+
· Ervaring in online media

Wat bieden wij?
· Stagevergoeding
· Veel verantwoordelijkheid
· Uitstekende begeleiding
· Gezellige werksfeer

Wij zijn een jong marketingbedrijf, gevestigd in een prachtig pand op de Herengracht in Amsterdam. Ons team bestaat uit jonge, energieke en ambitieuze mensen en er hangt een ontspannen sfeer. Bij ons draai je mee als volwaardig personeelslid. Je krijgt zelf de verantwoordelijkheid over jouw eigen project(en)! In andere woorden: een stage waar je veel praktijkervaring op doet.

Deze vacature is vervuld, bekijk meer creatieve vacatures op EYEspired Jobs of schrijf je in voor onze gratis EYEspired Jobs Nieuwsbrief.

fonQ.nl

Wekelijkse nieuwsbrief

Laat nu je email adres achter

 

Ja, ik schrijf mij in voor de EYEspired Jobs Niewsbrief. Want ik wil graag reageren op de laatste vacatures! PS. KLIK na inschrijving op de Verificatie Link in je Mailbox.

Sluit deze popup