x

Deel Je Inspiratie

[contact-form-7 id=”139″ title=”Zonder titel.”]

Wekelijkse nieuwsbrief

Laat nu je email adres achter

 

Stage als grafisch ontwerper in Amsterdam

Ben jij een waar designtalent en zoek je een stageplek in Amsterdam waar jij je creativiteit als grafisch ontwerper kwijt kunt? Dan zit je bij ons goed. Wij zoeken een stagiair die zich thuis voelt in Indesign, Photoshop, en Illustrator, die ons team komt versterken in de Hoofdstad.

Je gaat je bezighouden met alle design-aspecten van onze projecten. Het is dus dé perfecte kans om zowel je talent als designer kwijt te kunnen, en om ervaring op te doen over online marketing.

Ook draai je bij ons mee als volwaardig personeelslid. Je krijgt zelf de verantwoordelijkheid over jouw project! In andere woorden; een stage waar je veel praktijkervaring op doet en veel eigen verantwoordelijkheid krijgt.

Reageer als je voldoet aan ons profiel als grafisch ontwerper:
• HBO of WO
• ABN sprekend en een goede taalvaardigheid
• Beschikbaar vanaf augustus/september
• Ben je woonachtig in of rondom Amsterdam

Kort over ons
Wij zijn een marketingbureau, gevestigd in hartje Amsterdam. Als je geen zin hebt in een stijf bedrijf ben je bij ons aan het juiste adres! Hier kun jij je stage lopen in een informele sfeer, samen met een jong en gezellig team. Dagelijks wordt er gezorgd voor een gratis luxe lunch. Ook gaan wij regelmatig met het kantoor op stap en zijn er regelmatig bedrijfsuitjes.

Deze vacature is vervuld, bekijk meer creatieve vacatures op EYEspired Jobs of schrijf je in voor onze gratis EYEspired Jobs Nieuwsbrief.

Wekelijkse nieuwsbrief

Laat nu je email adres achter

Top Stories

 

Ja, ik schrijf mij in voor de EYEspired Jobs Niewsbrief. Want ik wil graag reageren op de laatste vacatures! PS. KLIK na inschrijving op de Verificatie Link in je Mailbox.

Sluit deze popup