x

Deel Je Inspiratie

[contact-form-7 id=”139″ title=”Zonder titel.”]

Wekelijkse nieuwsbrief

Laat nu je email adres achter

 

Creatieve Stage bij Mymap in Amsterdam

Mymap is een creatief bedrijf in Amsterdam. We produceren boeken, brochures, huisstijlen, websites, folders en apps. We werken o.a. voor hotels en winkels. (De Bijenkorf, CitizenM Hotels, Schaap -/- Citroen, Waldorf Astoria, Bugaboo). We delen ons gezellige kantoor op de PC Hooftstraat met een online marketingbureau. We zijn op zoek naar een creatieve stagiair (m/v).

Als stagiair werk je mee aan alle dagelijkse Design en DTP werkzaamheden van het team. Daarnaast werk je aan interessante individuele opdrachten. We bieden je goede begeleiding en er is veel ruimte voor je eigen input.

Gewenst Profiel
• Opleiding op het gebied van communicatie, design, ontwerp of DTP
• Ruime kennis van InDesign en Illustrator
• HBO niveau
• Creatief

Wat bieden wij?
Veel leermogelijkheden in een uitdagende en collegiale werkomgeving met veel eigen verantwoordelijkheid in een enthousiast, jong team.

Deze vacature is vervuld, bekijk meer creatieve vacatures op EYEspired Jobs of schrijf je in voor onze gratis EYEspired Jobs Nieuwsbrief.

Wekelijkse nieuwsbrief

Laat nu je email adres achter

 

Ja, ik schrijf mij in voor de EYEspired Jobs Niewsbrief. Want ik wil graag reageren op de laatste vacatures! PS. KLIK na inschrijving op de Verificatie Link in je Mailbox.

Sluit deze popup