x

Deel Je Inspiratie

[contact-form-7 id=”139″ title=”Zonder titel.”]

Wekelijkse nieuwsbrief

Laat nu je email adres achter

 

Social Media Stage in Den Haag bij een start-up

Met net een nieuwe website en behoorlijk wat uitbreidingen moeten ook de bestellingen van Tante Bep omhoog. Naamsbekendheid en activatie zijn erg belangrijk. Facebook, Twitter, online nieuwsbrief en een dagelijkse blog moeten ons gaan helpen om onze naamsbekendheid te vergroten. En daar zoeken we een stagiair voor.

Functie eisen Social Media Stage
– MBO+
– Communicatie/marketing/media talent
– Creatief & oplossingsgericht
– Integer & leergierig

Wie zijn wij?
Tante Bep is een start-up dat het lekkerste eten bij mensen bezorgd. Bij ons bestel je de beste maaltijden van de beste restaurants uit de stad. We bieden een platform waarop ondernemende restaurants en traiteurs hun gerechten kunnen aanbieden en consumenten direct kunnen bestellen. We onderscheiden ons van gewone bestelsites omdat onze organisatie de samenwerking met restaurants aangaat die nog op ambachtelijk wijze bereiden en met liefde voor het vak het werk bestieren. Wij proberen een kwaliteitsslag te slaan in de huidige bezorgservice.

Deze vacature is vervuld, bekijk meer creatieve vacatures op EYEspired Jobs of schrijf je in voor onze gratis EYEspired Jobs Nieuwsbrief.

Wekelijkse nieuwsbrief

Laat nu je email adres achter

 

Ja, ik schrijf mij in voor de EYEspired Jobs Niewsbrief. Want ik wil graag reageren op de laatste vacatures! PS. KLIK na inschrijving op de Verificatie Link in je Mailbox.

Sluit deze popup