x

Deel Je Inspiratie

[contact-form-7 id=”139″ title=”Zonder titel.”]

Wekelijkse nieuwsbrief

Laat nu je email adres achter

 

Social Media, PR & Events stage bij C&A

Voor ons servicekantoor in Amsterdam zoeken wij per direct, voor minimaal 5 maanden, een enthousiaste stagiair(e) voor onze marketingcommunicatie afdeling. Je krijgt bij C&A alle kansen om kennis te maken met de verschillende uitdagingen op het gebied van Social Media en PR & Events. Je mag zelfstandig aan de slag en daarnaast zal je ondersteuning bieden aan de lopende projecten en werkzaamheden van de afdeling. Denk hierbij aan content schrijven voor onze Social Media pagina’s en coördineren van activiteiten op het gebied van Fashion PR en het ondersteunen bij de organisatie van events.

Werken bij C&A vraagt energie, flexibiliteit en het meest belangrijke… teamwork! Je bent dan ook echt gedreven om tot het uiterste te gaan. Je mag overal meedraaien (zodat je veel kan leren!) dus een echte hands-on mentaliteit is nodig! Verder ben je creatief en thuis in Photoshop en WordPress. Ben jij helemaal gek van mode én (online) marketing? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Deze vacature is vervuld, bekijk meer creatieve vacatures op EYEspired Jobs of schrijf je in voor onze gratis EYEspired Jobs Nieuwsbrief.

Wekelijkse nieuwsbrief

Laat nu je email adres achter

 

Ja, ik schrijf mij in voor de EYEspired Jobs Niewsbrief. Want ik wil graag reageren op de laatste vacatures! PS. KLIK na inschrijving op de Verificatie Link in je Mailbox.

Sluit deze popup