x

Deel Je Inspiratie

[contact-form-7 id=”139″ title=”Zonder titel.”]

Wekelijkse nieuwsbrief

Laat nu je email adres achter

 

RAW Art Fair 2014

RAW Art Fair 2014

Er viel genoeg te zien tijdens de derde editie van de RAW Art Fair in Rotterdam. Hieronder vind je een selectie van mijn ontdekkingen. De laatste keer dat ik de beurs bezocht was 2 jaar geleden. Toen was ik zwaar onder de indruk van de locatie, maar vooral van de beurs. Er viel toen zo veel te zien, zo veel werk dat ik niet eerder gezien had. Ik ontdekte er nieuwe galleries en het werk van verschillende kunstenaars, kortom het was rauw en goed. Alleen met deze editie is het rauwe randje er echt vanaf.

Birgit Verwer

Birgit Verwer

Birgit Verwer
Met veel plezier heb ik naar de serie spiegels met teksten staan kijken van Birgit Verwer. Interessante manier om de andere kant van het leven te laten zien dat we bij ons dragen.

Katrin Korfmann

Katrin Korfmann

Katrin Korfmann

Katrin Korfmann
Dit drieluik ‘Kolorit’ van de Duitse kunstenaar is het resultaat van een reis naar India in het begin van 2012. Het Duitse woord kolorit verwijst naar de combinatie, schaduw en samenstelling van verschillende kleuren in een kunstwerk.

Robbert de Goede

Robbert de Goede
Een van de meest intense en duizelingwekkende kunstwerken die ik in lange tijd gezien heb: Big Bang van Robbert de Goede. Dankzij het uitbreken van de crisis in het najaar van 2009 in de interieur-architectuur branche heeft hij meer tijd voor dit soort projecten. Daarvoor kon hij alleen maar fantaseren om dit soort werk ook daadwerkelijk te maken. Kort daarna werd hij door een galeriehouder gevraagd om een grote show te doen in 2010.

Art van Triest

Art van Triest
Terugkerend in het werk van beeldend kunstenaar en installatiemaker Art van Triest zijn de krachtige beelden en objecten, maar meestal met een twist zoals deze machetepuzzel. Zijn werk was te zien bij St. Art Gallery een van de vijf beste street art galeries van Nederland, als je het mij vraagt.

Thom Puckey
Thom Puckey
Zijn sculpturen stralen een ontzettende ambachtelijke precisie uit. Dat komt ook door het arbeidsintensieve proces dat er aan vooraf gaat. Van poserende modellen maakt hij kleimodellen en gipsen mallen die in Italië op ware grootte gemaakt worden. Hij vestigde zich in 1978 in Amsterdam waar hij na zijn installaties zich verder heeft toegelegd op sculpturen, veelal in de vorm van naakten. Op dit moment werkt hij in opdracht van de Gemeente Den Haag aan een monument ter ere van staatsman Thorbecke.

Wekelijkse nieuwsbrief

Laat nu je email adres achter