x

Deel Je Inspiratie

[contact-form-7 id=”139″ title=”Zonder titel.”]

Docu: Paul Smith – Gentleman designer

paul-smith-gentleman-designer

In de documentaire ‘Paul Smith – Gentleman Designer’ zien we Paul Smith in volle vaart opereren: tijdens bijeenkomsten met zijn team ontwerpers waarbij de verschillende labels (mode, schoenen, accessoires) onder de loep worden genomen, op zoek naar inspirerende tweedehands kleding op Portobello Road, op een fietstripje door een ochtendlijk Parijs , en op zakenreis in Japan.

Er gaat geen dag voorbij dat Paul Smith (1946) niet ontelbare foto’s maakt. Niets ontsnapt aan zijn aandacht: speelgoed, mooie gebouwen, tweedehands kleding. Hij schrijft ook alles op wat hem door het hoofd gaat, gedichtjes, gedachten, citaten. En al die inspiratie vindt een weg naar Smiths ontwerpen voor mannen- en vrouwen kleding.

Get Microsoft Silverlight
Of bekijk de flash versie.

Schrijf je in voor de gratis wekelijkse nieuwsbrief . Zodat je altijd het beste en meest inspirerende van EYEspired ontvangt.

fonQ.nl

Wekelijkse nieuwsbrief

Laat nu je email adres achter

 

Ja, ik schrijf mij in voor de wekelijkse EYEspired Niewsbrief. Want ik wil graag het beste van EYEspired ontvangen! PS. KLIK na inschrijving op de Verificatie Link in je Mailbox.

Sluit deze popup