x

Deel Je Inspiratie

[contact-form-7 id=”139″ title=”Zonder titel.”]
Wekelijkse nieuwsbrief

Laat nu je email adres achter

 

Marketing Medewerker met affiniteit met mode in Arnhem

Als marketing medewerker ga je bij ons marktonderzoek doen om te kijken of we een nieuwe (pop-up) store gaan openen. Je voert onder andere gesprekken met de gemeente en je legt contact met mogelijke verhuurders en makelaars. Voor de opzet van onze nieuwe winkel neem jij dan ook een coördinerende rol op je.

Functie-eisen
HBO werk- en denkniveau
Communicatief op meerdere niveaus
Je hebt een analytisch vermogen en kan goed adviseren
Je bent flexibel, accuraat en assertief

Bedrijfsprofiel
Onze opdrachtgever heeft ruime ervaring op het gebied van ondermode. Ze hebben een brede productgroep en dat voor verschillende doelgroepen en prijsklassen. Via de verschillende labels welke onze opdrachtgever veelal in Europa (grotendeels in haar eigen fabrieken) produceert vind je bij diverse toonaangevende retailers. Door bijna heel Europa hebben ze verkoopkantoren gevestigd en worden de producten via distributeurs in vele landen over de hele wereld verkocht.

Deze vacature is vervuld, bekijk meer creatieve vacatures op EYEspired Jobs of schrijf je in voor onze gratis EYEspired Jobs Nieuwsbrief.

fonQ.nl

Wekelijkse nieuwsbrief

Laat nu je email adres achter

 

Ja, ik schrijf mij in voor de EYEspired Jobs Niewsbrief. Want ik wil graag reageren op de laatste vacatures! PS. KLIK na inschrijving op de Verificatie Link in je Mailbox.

Sluit deze popup