x

Deel Je Inspiratie

[contact-form-7 id=”139″ title=”Zonder titel.”]

Wekelijkse nieuwsbrief

Laat nu je email adres achter

 

3 redenen om dit weekend naar Amsterdam te gaan

4. Jeanine Hofland Contemporary Art-Front spaces Jeanine Hofland Contemporary Art & Boetzelaer_Nispen

Dit weekend heb je drie goede redenen om naar Amsterdam te gaan voor jouw dosis kunst en design: Amsterdam Art Weekend, Meesterlijk en de PAN.

Drie dagen lang, op vrijdag, zaterdag en zondag, gelijktijdig met de open studio’s van de Rijksacademie is het tijd voor de tweede editie van het Amsterdam Art Weekend. In werkplaatsen, galeries en instituten vind je het beste en meest actuele wat Amsterdam op het gebied van hedendaagse kunst heeft te bieden.

De internationaal georiënteerde kunstmanifestatie richt zich op professionals en cultuurliefhebbers. Het IDFA vertoont ook kunstfilms die door galeries, de Rijksakademie en De Ateliers zijn ingezonden. In verschillende galeries vind je tentoonstellingen en specials als performances, artist talks, muziek optredens en kleine kunstbeurzen.

SONY DSC

Meesterlijk 2013 is een jaarlijks event (tot en met zondag) waar vormgevers, producenten, mode-ontwerpers en vaklieden hun passie voor design en ambacht laten zien in de Westergasfabriek. Maar waar je ook direct producten kunt kopen bij de designer en het verhaal achter het ontwerp kunt horen.

Tot en met zondag heb je de tijd om de PAN te bezoeken waaraan 125 galeries uit binnen en buitenland deelnemen. Ik was zelf vooral onder de indruk van het hedendaagse aanbod. Lees mijn verslag van de PAN. Ontdek ook de nieuwe tentoonstelling in de Oude Kerk in Amsterdam.

Wekelijkse nieuwsbrief

Laat nu je email adres achter

Top Stories

  • No results available