x

Deel Je Inspiratie

[contact-form-7 id=”139″ title=”Zonder titel.”]
Wekelijkse nieuwsbrief

Laat nu je email adres achter

 

Killing Them Softly

Soms is er niets fijner dan geprikkeld te worden door thuis een filmpje op te zetten, laat staan in een speciale setting als het Westergasterrein. Nu krijg jij de kans om de première van de film Killing Them Softly (trailer van deze crime/thriller kun je hierboven bekijken) te bekijken op 12 oktober in Amsterdam. In een omgeving die perfect past bij deze film rondom een overval tijdens het pokeren…

Om je een idee te geven, tijdens de vorige editie van de Jameson Film Experience werd Moonrise Kingdom vertoond in een sprookjesachtig openluchttheater, omringd door bomen en sfeervol verlicht door maanlicht. Wil je erbij zijn klik dan door naar de Facebook pagina van Jameson en win kaarten voor een prikkelende avond!Schrijf je nu in voor de wekelijkse nieuwsbrief van EYEspired . En ontvang elke week het beste en meest inspirerende van EYEspired in je digitale postvakje.

Bron: Jameson

Wekelijkse nieuwsbrief

Laat nu je email adres achter

 

Ja, ik schrijf mij in voor de wekelijkse EYEspired Niewsbrief. Want ik wil graag het beste van EYEspired ontvangen! PS. KLIK na inschrijving op de Verificatie Link in je Mailbox.

Sluit deze popup