x

Deel Je Inspiratie

[contact-form-7 id=”139″ title=”Zonder titel.”]

Wekelijkse nieuwsbrief

Laat nu je email adres achter

 

junior web developer eindhoven

Voor ons bureau in Eindhoven zijn we op zoek naar een Junior Web Developer. Als ontwikkelaar weet je alles af van HTML 5, CSS 3, Javascript / JQuery, PHP en MySQL. Maar je hebt ook ervaring met de implementatie van een CMS en het gebruik API’s (zoals van Google, Facebook, Twitter, etc).

Met ons interactieve bureau zetten de doelgroep van onze klant in beweging. Dit doen we door relevante boodschappen op een onderscheidende manier, met een effectieve mix aan middelen onder de aandacht te brengen bij de doelgroep.

Het bureau verzorgt zowel de strategie, creatie, realisatie en optimalisatie van alle online en offline vormen van marketingcommunicatie. Van websites, apps, direct mailings tot aan brochures en huisstijlen wij maken het allemaal.

Deze vacature is vervuld, bekijk meer creatieve vacatures op EYEspired Jobs of schrijf je in voor onze gratis EYEspired Jobs Nieuwsbrief.

Wekelijkse nieuwsbrief

Laat nu je email adres achter

Top Stories

  • No results available
 

Ja, ik schrijf mij in voor de EYEspired Jobs Niewsbrief. Want ik wil graag reageren op de laatste vacatures! PS. KLIK na inschrijving op de Verificatie Link in je Mailbox.

Sluit deze popup