x

Deel Je Inspiratie

[contact-form-7 id=”139″ title=”Zonder titel.”]
Wekelijkse nieuwsbrief

Laat nu je email adres achter

 

3 Hotels in het Centrum van Berlijn

Hotels in het centrum van Berlijn

Er zijn genoeg hotels te vinden in het grote Berlijn. En omdat de stad zo divers is en bestaat over verschillende uitgestrekte stadsdelen maakte ik een overzicht van 3 goede hotels in het hart van de Duitse stad (meer hotels in Berlijn centrum). Traditioneel gezien kun je  stadsdeel Mitte het beste bestempelen als het centrum. Maar ook Friedrichshain en Prenzlauer Berg liggen erg centraal. Doordat er na de val van de muur in 1989 veel hotels zijn gebouwd ligt de gemiddelde prijs voor een overnachting lager dan in andere grote Europese steden.

Hotel centrum Berlijn

Casa Camper Hotel
Middenin Berlijn vind je dit originele hotel met prachtig uitzicht over Mitte en Prenzlauer Berg. Als je het hotel uitloopt vind je al de eerste goede cafes, restaurants en natuurlijk goede hippe kledingwinkels. Je kunt trouwens prima eten op de bovenste verdieping van het hotel en geniet van een geweldig uitzicht.

Hotel centrum Berlijn

Artotel
Dit hotel ligt centraal in het historische centrum van Berlijn en is compleet gewijd aan de beroemde Duitse kunstenaar Georg Baselitz. Daarom vind je er ook menig kunstwerk van hem. Vanuit het hotel ben je binnen een half uur met het openbaar vervoer op beide internationale luchthavens. Bij centraal station ben je iets sneller, een minuut of 20. Alle kamers van het hotel zijn goed uitgerust met onder andere airconditioning, wifi, wasserette en opslag. En op aanvraag kun je ook nog een kunst tour krijgen door het hotel en meer leren over Georg Baselitz, een van de belangrijkste Duitse hedendaagse kunstenaars.

Hotel centrum Berlijn

PARK INN Berlin Alexanderplatz
In het historische hart van de stad, op een uitstekende locatie in het midden van de metropool naast Alexanderplatz, vind je het Park Inn Berlin-Alexanderplatz. Het hotel heeft een ideale ligging en heeft uitstekende toegang tot het openbaar vervoer. Op korte loopafstand vind u tal van bezienswaardigheden, zoals het Museumeiland, de ‘Hackesche Höfe’ en Unter den Linden.
Wekelijkse nieuwsbrief

Laat nu je email adres achter