x

Deel Je Inspiratie

[contact-form-7 id=”139″ title=”Zonder titel.”]

Wekelijkse nieuwsbrief

Laat nu je email adres achter

 

Vacature: Copywriter stage in Amsterdam bij een startup

We zijn een nieuw en voorlopig vertrouwelijk initiatief in de energiewereld. In maart gaan we live met een nationale campagne. In 2013 hebben we serieuze investeerders verzameld en zijn nu hard het team aan het uitbreiden. De sfeer is informeel en er wordt hard gewerkt. Een echte startup dus. Ons kantoor zit aan de Keizersgracht in Amsterdam.

We zijn 100% transparant en community-based. Dat laatste houdt in dat we een positieve en sociale relatie aan gaan met onze leden. We willen meer contact dan een maandelijkse factuur op de deurmat.

Er is nu een Community Manager in dienst die hier verantwoordelijk voor is. Als copywriter zal je hem hier in ondersteunen en fungeren als creatief sparringspartner.

Wat worden jouw kerntaken als Copywriter?
Is onderdeel van het Marketing Team en rapporteert aan de CMO;
Heeft als algemeen doel het onderscheidende sociale imago van Republiq te onderhouden door middel van creatieve communicatie gericht op bestaande en potentiële leden, voornamelijk via social media.

Werkt samen met de Community Manager aan de volgende punten:
o De unieke propositie van Republiq vertalen naar 2 PR momenten met een nationaal bereik van minstens 500.000 tussen maart en augustus
o Meer dan wekelijks activerende social media content opstellen en verspreiden: resulterend in minimaal 100 nieuwe leden per maand via niet betaalde social media posts.
o Maandelijkse nieuwsbrief opstellen
o Nadenken over het verder leveragen van de Republiq community.

De stage heeft een looptijd van 6 maanden vanaf februari. De stagevergoeding is €400 netto per maand.

Ga jij bij ons aan de slag?
De gewenste kandidaat bezit over een (bijna) afgeronde HBO of Universitaire opleiding en heeft een sterke affiniteit met creatief schrijven en communiceren. Onconventioneel conceptueel kunnen denken is een must. De kandidaat leeft middenin de digitale communicatiewereld en kan goed aanvoelen wat een opkomende trend is. Je moet snel kunnen inspelen op dagelijkse actualiteit en in staat zijn dit via online kanalen te gebruiken.

De kandidaat heeft een eigen blog (gehad) of heeft in het verleden vergelijkbaar communicatiewerk gedaan.

De kandidaat begrijpt en heeft gevoel voor de missie van ons bedrijf: het versnellen van de transitie naar een nieuwe, duurzame economie.

Deze vacature is vervuld, schrijf je in voor de EYESpired Jobs Nieuwsbrief en je ontvangt de nieuwste vacatures in je digitale postvakje.

Bekijk andere creatieve vacatures op EYEspired Jobs.

Wekelijkse nieuwsbrief

Laat nu je email adres achter

 

Ja, ik schrijf mij in voor de EYEspired Jobs Niewsbrief. Want ik wil graag reageren op de laatste vacatures! PS. KLIK na inschrijving op de Verificatie Link in je Mailbox.

Sluit deze popup