x

Deel Je Inspiratie

[contact-form-7 id=”139″ title=”Zonder titel.”]

fonQ.nl

Wekelijkse nieuwsbrief

Laat nu je email adres achter

 

Ballet en hiphop fotograaf Little Shao

ballet-hip-hop-fotografie

De in Parijs gevestigde ballet en hiphop fotograaf Little Shao heet in het dagelijks leven Thinh Souvannarath. Die ook werkzaam is als art director en filmmaker. Hij begon in 1997 als Bboy en heeft daarna het dansen nooit meer losgelaten. Ook al heeft hij een paar jaar terug zijn baan opgezegd om alleen maar als fotograaf aan de slag te gaan.

Op dit moment reist Little Shao over de hele wereld om met verschillende dansgezelschappen samen te werken, maar ook voor dance events en wordt er gewerkt aan een fototentoonstelling. Terwijl het allemaal ooit begon omdat hij niet de juiste fotografie kon vinden. Daarom besloot hij zelf maar foto’s te gaan maken om er zeker van te zijn dat dansers er goed op staan. Alleen is er nog steeds geen goede foto van hem als danser.

ballet-hip-hop-fotografie-2

ballet-hip-hop-fotografie-3

ballet-hip-hop-fotografie-4

ballet-hip-hop-fotografie-5

ballet-hip-hop-fotografie-6

ballet-hip-hop-fotografie-7

Schrijf je in voor de gratis inspirerende wekelijkse nieuwsbrief . Mis niets en ontvang per mail het beste van EYEspired!

lifestyle

Wekelijkse nieuwsbrief

Laat nu je email adres achter

 

Ja, ik schrijf mij in voor de wekelijkse EYEspired Niewsbrief. Want ik wil graag het beste van EYEspired ontvangen! PS. KLIK na inschrijving op de Verificatie Link in je Mailbox.

Sluit deze popup